start-to-badminton zomer 2022

Start to badminton Zomer

Deze zomer geeft Bob opnieuw initiatielessen ‘Start to badminton’.

Deze initiatielessen gaan door op de eerste 4 woensdagen (3, 10, 17 & 24) van augustus. Maar opgelet: 13 van de 20 beschikbare plaatsen zijn reeds ingenomen. Geïnteresseerden moeten zich dus haasten om erbij te kunnen zijn. Inschrijven kan via de button onderaan deze pagina.

In de initiatie-reeks wordt er getracht om je met alle facetten van deze veelzijdige sport kennis te laten maken. Je krijgt een idee van slagtechniek, speltactiek, footwork, en het plezier om een heus wedstrijdje te spelen. Geen voorkennis nodig, maar een goeie werptechniek en oog-handcoördinatie is een pluspunt. Je draagt sportkledij en zaalschoeisel (witte/transparante schoenzool) en je bent bereid om je in ‘t zweet te sporten.

We starten op stipt om 20:00 op woensdag 3 augustus. Na de initiatie is er telkens gelegenheid voor vrij spelen tot 23:00. De lessen gaan door in sporthal Luchtbal, Santiagostraat 2, 2030 Antwerpen. Kleedkamers en douches zijn aanwezig.

Scroll naar boven