Start nieuwe badmintonseizoen uitgesteld tot 2 september door tweede golf

Gezien de Corona-opstoot heeft het bestuur beslist om de start van het badmintonseizoen voor 2020-2021 uit te stellen tot 2 september. Ook deze datum is onder voorbehoud en hangt af van de verdere ontwikkeling van deze tweede golf. Hou de website in het oog voor nieuwe berichten.

Gelieve er nu al rekening mee te houden dat we aan alle spelers opleggen om naast het speelveld een mondmasker te dragen en de afstandsregels te respecteren. Als de situatie gunstig blijft evolueren zullen we het seizoen op een normale manier kunnen starten.

We herinneren je er ook aan om op de website je lidmaatschap in orde te brengen. Via de button hieronder kan je zeer eenvoudig je account aanmaken en je lidmaatschap vernieuwen. De eerste woensdagen zullen we met laptop aanwezig zijn om leden die problemen ondervinden verder te helpen.

Voorlopig kunnen we onmogelijk voorspellen hoeveel speeldagen er dit seizoen verloren zullen gaan. We verwachten naast deze deze tweede, ook een derde en vierde golf. Daarom komt er een compensatie voor het aantal gemiste speeldagen (dat zijn er al twee door de latere opstart). We komen hier snel op terug. Uiteraard dient het lidgeld voor seizoen 20-21 dan wel tijdig betaald te worden.

Scroll naar boven