lid worden van antverpino

Een badmintonclub voor en door zijn leden

Lid worden van Antverpino Koninklijke Badminton Club

Lid worden van Antverpino Koninklijke Badminton Club kan onmiddellijk via deze website. Maak een account aan en neem een nieuw lidmaatschap via onze clubwinkel. Wij sluiten je ook automatisch aan bij Badminton Vlaanderen, de Vlaamse Badmintonfederatie. Na betaling kan je bovendien instant een attest voor een vergoeding van je ziekteverzekering downloaden.

Weet je nog niet zeker of badminton jouw sport is? Wij nodigen je uit om op woensdagavond enkele keren te komen proeven vooraleer je je aansluit.

Als gastspeler betaal je 5€ per avond. Als je besluit lid te worden, betalen we 3€ per keer dat je als gastspeler bent geweest terug (met een maximum van 3 maal). Die 2€ die we niet terugbetalen, is het bedrag dat elk lid iedere speelavond betaalt. Dit bedrag, het zogenaamde smashgeld, levert een bijdrage tot het dekken van de kosten voor het gebruik van de veren shuttles.

Iedereen is welkom!

Waarom Antverpino Koninklijke Badminton Club?

Heilige woensdag

Op woensdag, van 20.30u to 23.00u, hebben we 9 velden tot onze beschikking. Ook op andere momenten is er speelgelegenheid.

Start to badminton

Geïnteresseerd in badminton? Antverpino ontvangt je met open armen. Bij grote interesse organiseert de club zelfs initiaties.

Democratisch

Voor een relatief klein bedrag kan je bij Antverpino een heel jaar komen sporten. Ook de investering in materiaal is minimaal.

Stel ons een vraag

Scroll naar top