lid worden van antverpino badminton club

Een badmintonclub voor en door zijn leden

Lid worden van Antverpino Koninklijke Badminton Club

Lid worden van Antverpino Koninklijke Badminton Club kan onmiddellijk via deze website. Maak een account aan en neem een nieuw lidmaatschap via onze clubwinkel. Wij sluiten je ook automatisch aan bij Badminton Vlaanderen, de Vlaamse Badmintonfederatie. Na betaling kan je bovendien instant een attest voor een vergoeding van je ziekteverzekering downloaden.

Weet je nog niet zeker of badminton jouw sport is? Wij nodigen je uit om op woensdagavond enkele keren te komen proeven vooraleer je je aansluit. Als gastspeler betaal je 5€ per speelavond. Je kan driemaal proberen als gastspeler vooraleer je beslist om al dan niet lid te worden. Aarzel niet om ons te contacteren als je een vraag zou hebben.

Als lid betaal je 2€ smashgeld aan de start van elk speelmoment. Dit bedrag levert een bijdrage tot het dekken van de kosten voor het gebruik van de veren en andere shuttles die door de club worden voorzien. Dat is een uniek aanbod aangezien je bij andere clubs verplicht wordt om zelf shuttles mee te brengen.

Iedereen is welkom!

Waarom Antverpino Koninklijke Badminton Club?

Heilige woensdag

Op woensdag, van 20.30u to 23.00u, hebben we 9 velden tot onze beschikking. Ook op andere momenten is er speelgelegenheid.

Start to badminton

Geïnteresseerd in badminton? Antverpino ontvangt je met open armen. Bij grote interesse organiseert de club zelfs initiaties.

Democratisch

Voor een relatief klein bedrag kan je bij Antverpino een heel jaar komen sporten. Ook de investering in materiaal is minimaal.

Stel ons een vraag

Scroll naar boven