start-to-badminton zomer

Start to badminton 2022

Antverpino kan terug Start to badminton-sessies laten doorgaan. Deze starten vanaf 9 februari. Lees meer over de initiatie hieronder.

Je kent badminton vanop het strand of camping? Je vindt badminton leuk? Je wil meer? Kom dan kennismaken met de sport badminton, in de sporthal.

In een initiatie-reeks wordt er getracht om je met alle facetten van deze veelzijdige sport kennis te laten maken. Je krijgt een idee van slagtechniek, speltactiek, footwork, en het plezier om een heus wedstrijdje te spelen. Geen voorkennis nodig, maar een goeie werptechniek en oog-handcoördinatie is een pluspunt. Je draagt sportkledij en zaalschoeisel (witte/transparante schoenzool) en je bent bereid om je in ‘t zweet te sporten.

Het blijft recreatief, er is geen verplichting tot aansluiting bij de club, maar een bijdrage voor het zaal- en shuttlegebruik en de training door een gediplomeerde trainer wordt er wel gevraagd. Deze is voor de eerste avond 5€. Vind je de initiatie op jouw maat geschreven en wil je ze verder volgen, dan is de bijdrage 50€ voor een reeks van nog eens 5 sessies van 1,5 uur. Shuttles hoef je niet mee te brengen, een racket liefst wel (onze reserve is beperkt).

We starten op 9 februari 20:30 stipt (wees aanwezig in sportkledij mét indoor sportschoeisel). De andere data zijn (16, 23 feb & 9, 16, 23 maart). Na de initiatie is er telkens gelegenheid voor vrij spelen tot 23:00.

In sporthal Luchtbal, Santiagostraat 2, 2030 Antwerpen. Kleedkamers en douches zijn aanwezig (corona-regels worden iuiteraard gevolgd).

Opgelet: we schrijven slechts 18 personen in voor deze sessie. Wees er snel bij! Als we alle inschrijvingen binnen hebben, brengen we je op de hoogte of er een plek voor jou is.

Schrijf je in tot 8 februari via dit formulier.

Loading

Leden van Antverpino die deelnemen aan deze Start to badminton betalen niet voor de initiatie en hebben voorrang.

Scroll naar boven