Vrolijke Kerst en Gelukkig Nieuwjaar van Antverpino

We kunnen dit jaar niet afsluiten zonder dat Antverpino je een Vrolijke Kerst, een Gelukkig Nieuwjaar en vooral een Gezond 2021 toewenst. Dat volgend jaar gevuld mag zijn met gesmash, gezweet en gejuich. Ook op persoonlijk vlak.

Zoals je weet, is badminton momenteel nog niet aan de orde. Volgens de laatste info zou er ten vroegste op 15/01 terug gespeeld kunnen worden, al zal veel afhangen van “de cijfers” en van de aanbevelingen van de experts. Wij staan in ieder geval klaar om – zodra het kan – terug te kunnen beginnen. Corona-proof uiteraard. Van zodra we terug in de zaal kunnen (en aan welke voorwaarden), laten we het jou via de website en deze nieuwsbrief uiteraard weten.

We herhalen ook dat we voor de leden die betaald hebben de niet-gespeelde avonden van dit seizoen compenseren met een korting voor het volgend badmintonseizoen. De details volgen later, wanneer duidelijk zal zijn hoeveel avonden er echt gespeeld konden worden.

Geniet van de feestperiode (weliswaar met de handrem op). En hopelijk tot snel!

Sportieve eindejaarsgroeten,
Het bestuur

Scroll naar boven