Tussentijds bericht van het Antverpino badminton front

Ondertussen is het van oktober geleden dat we van de sporthal gebruik konden maken. Hopelijk ben jij (en je naasten) nog steeds in goede gezondheid.

We zien deze week de cijfers opnieuw omhoog gaan. Onze initiële verwachting om in de loop van maart terug te kunnen starten, moeten we spijtig genoeg opnieuw bijstellen. Laat ons hopen dat het, met de lente in aantocht, slechts om een hobbeltje gaat. Wij zijn sowieso klaar om terug op te starten zo gauw we de toestemming krijgen.

Ons Zomerfeest van 8 mei is momenteel nog onzeker. De komende weken zullen uitwijzen of buitenactiviteiten in een grotere groep tegen dan terug mogelijk zijn. In ieder geval houden we je via onze nieuwsbrief op de hoogte.

Hou het ondertussen veilig en probeer alvast een beetje in beweging te blijven. Kwestie van bij herstart snel ons oude niveau terug te vinden. ;-).

Scroll naar boven