Jaarvergadering Antverpino 2022 met diner

Jaarvergadering Antverpino 2022 op 18 november

Op vrijdag 18 november gaat de Jaarvergadering van Antverpino 2022 door. Vanaf 18u30 openen de deuren en kunnen de aanwezigen opwarmen met een aperitief. De vergadering zelf start om 19u30 en een uurtje later verwachten we onze benen onder de tafel te kunnen schuiven voor het diner.

We zijn ook zeer blij dat we na het succes van vorig jaar opnieuw gebruik kunnen maken van de kantine van AKC. We danken deze club voor het beschikbaar stellen van hun infrastructuur. Google maps zorgt ervoor dat je niet verloren rijdt/loopt.

Voor het culinaire luik van de jaarvergadering is er dit jaar gekozen voor een diner. Deze kan je via de webshop reserveren. Wacht hier niet te lang mee. Zoals steeds zijn de prijzen zeer democratisch en is de drank inbegrepen.

Iedereen van harte welkom!

Scroll naar boven