Nacht van Antverpino 2023

Nacht van Antverpino 2023

Na 3 jaar zijn we in 2023 eindelijk terug met onze Nacht van Antverpino. Deze alweer 17de editie gaat door op 11 maart. Hou deze datum nu al vrij in je agenda. Inschrijven voor het tornooi kan vanaf 19 december.

Ons poule-tornooi is gericht op alle niveaus: van recreant tot klassement 3/4 in heren dubbel, dames dubbel en gemengd,. Zoals steeds zorgen we ervoor dat iedereen op zijn of haar niveau een leuke sportieve badmintonavond kan beleven.

Antverpino zou Antverpino niet zijn als we er niet voor zorgden dat de innerlijke mens ook aan zijn trekken komt. We voorzien gedurende de avond lekkere maaltijden en sluiten af met een gezellige fuif tot in de vroege uurtjes.

Ben je niet aangesloten bij Badminton Vlaanderen? Dan kan je je ook inschrijven via Mail naar: buddy.emma@skynet.be met vermelding van volgende gegevens:

  • naam
  • voornaam
  • adres
  • telefoon
  • nummer
  • email​
  • welke discipline?
  • ​met wie? ​ (eventueel met een kruisje als je niemand hebt)
  • ​je speelsterkte? ​ (voor mensen die dat nooit hebben gehad kan je vermelden hoe vaak je badminton speelt)
  • ​als je ook wil eten, geef dan je keuze voor scampi of lasagne​ aan
Scroll naar boven