start-to-badminton zomer 2022

Start to badminton Zomer 2023

Bob geeft deze zomer opnieuw ‘Start to badminton’-initiatielessen. Het wordt stilaan een mooie traditie.

Deze initiatielessen gaan door op alle woensdagen van augustus (2, 9, 16, 23 & 30). Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de button onderaan deze pagina. Wacht niet te lang met inschrijven want er zijn slechts 24 plaatsen beschikbaar.

In de initiatie-reeks wordt er getracht om je met alle facetten van deze veelzijdige sport kennis te laten maken. Je krijgt een idee van slagtechniek, speltactiek, footwork, en het plezier om een heus wedstrijdje te spelen. Geen voorkennis nodig, maar een goeie werptechniek en oog-handcoördinatie is een pluspunt. Je draagt sportkledij en zaalschoeisel (witte/transparante schoenzool) en je bent bereid om je in ‘t zweet te sporten.

We starten elke avond stipt om 20:00 en stoppen om 21:30. De lessen gaan door in sporthal Luchtbal, Santiagostraat 2, 2030 Antwerpen. Kleedkamers en douches zijn aanwezig.

Scroll naar boven