Algemene Vergadering Antverpino 2023

De Algemene Vergadering van Antverpino 2023 vindt plaats op vrijdag 17 november. We kunnen opnieuw gebruik maken van de mooie kantine van AKC (Parkweg 1, Rivierenhof). Na vele mooie jaren in Ons Huis (toevallig op wandelafstand) is dat ondertussen een nieuwe traditie geworden. Hopelijk kan dit ook een lange reeks worden.

De deuren openen om 18u30, waarbij de gasten verwelkomd worden met een aperitief. De vergadering vangt aan om 19u30. Rond 20u30 hopen we aan tafel te gaan voor de Winter BBQ. Er zijn ook vegetarische en halal opties beschikbaar.

We vieren dit jaar bovendien 70 jaar Antverpino. De club tast hiervoor extra diep in de buidel om er een lekker en democratisch festijn van te maken. De dranken zijn mee inbegrepen. Inschrijven kan tot zondag 12 november. Wacht niet te lang om je plekje(s) vast te leggen.

Wil je graag iets toevoegen aan de agenda van de Algemene Vergadering dan kan je hiervoor een bericht sturen naar info@antverpino.be.

Iedereen van harte welkom!

Scroll naar boven